Bake Affair Burger žemljice s črnim sezamom iz testa Brioche

Za popolno zabavo na žaru

  • Za približno 9 burgerjev
  • Za vrhunski užitek burgerjev
  • Narejena iz lokalnih sestavin
  • € 7,99 (€ 1,18 / 100 g)

vklj. 9,5% DDV izklj. stroški dostave

Na zalogi

Dostava dne petek, 12. junij: Naročite ponedeljek do 11:00 ure.

Vsebina: 678 g

V moj seznam želja

Št. izd.: STM-9120101510312, Vsebina: 678 g

EAN: 9120101510312

  • Za približno 9 burgerjev
  • Za vrhunski užitek burgerjev
  • Narejena iz lokalnih sestavin

Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:Trgovina Piccantino Slovenija vam ponuja naslednje prednosti:

  • Brezplačna dostava v državo: Slovenija že nad € 47,90 *
  • Dostava preko Posta.si, UPS Standard, DHL Express ali UPS Express
  • Po odpremi boste prejeli vaü paket v roku 1 - 4 delovnih dni (Posta.si, velja samo za izdelke na zalogi)
  • Možnost vračila
  • Po povzetju, Predračun
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Opis

Za to mešanico za peko so bile uporabljene samo najboljše sestavine iz Avstrije. Namenoma se izogibamo dodajanju umetnih dodatkov, kot so konzervansi ali barvila.

Mešanica za peko je bila narejena tako, da si vsak lahko naredi popolno žemljico.

Zaradi enostavne uporabe niso potrebne dodatne veščine pečenja!

Priprava:

  1. V majhno skledo ločeno dajte vrečko sezamovih semen
  2. Toplo 90 ml mleka in 150 ml vode (glejte mleko in vodni vod v pločevinki) in 60 g masla v ponvi ali ločeno v mikrovalovni pečici 30 sekund, dokler se maslo ne raztopi. Pustimo, da se na dotik ohladi in vmešamo dve jajci
  3. V mešanico za peko dodamo mlačno mlečno zmes in testo pregnetemo dobre 4 minute
  4. Testo pustimo počivati na toplem (približno 24 °C) pokrito v skledi
  5. Testo damo na rahlo mokasto delovno površino in oblikujemo v zvitek, ne da bi ga veliko gnetli. Testo razdelite na 9 enakih kosov s kartico za testo in jih oblikujte v gladke kroglice
  6. Koščke testa zdrobite z mešanico 1 žlice mleka in 1 rumenjaka (zdrobljenega). Nato ga pokrijete s oprijemnim filmom in pustimo počivati na toplem 30-60 minut.
  7. Po fazi počitka ponovno namažemo z mešanico mleka in rumenjaka ter potresemo s sezamom.

Pečica: Pečico segrejte na 190 °C vročega zraka. Pečemo na 190 °C 15 minut, nato zmanjšamo vročino na 170 °C in pečemo še 9 minut, dokler ne dobijo zlato rjave barve. Odstavite burger s pladnja in pustite, da se na kratko ohladijo.

Žar: Po koncu vzhajanja rešetko predhodno segrejte s kamnom za pizzo na srednji vročini (približno 200 °C). Predgreti kamen za pico namočite z moko, po njem razporedite žemljice, položite na indirektno območje žara, zaprite pokrov žara in pecite približno 15-20 minut (200 ° C) do zlato rjave barve. Dajte žemljice iz pice kamna in jih pustite, da se na kratko ohladijo.

Alergeni: A - Gluten
MetaInfo: Mešanice za peko

Sestavine

  • Pšenična moka [1]
  • Rjavi sladkor
  • Sezam
  • Sol
  • Suhi pekovski kvas
  1. Sredstvo za moko askorbinska kislina

Hranilna vrednost

Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost / Kalorije1336 / 319 kj / kcal
Maščoba8,5 g
  od tega Nasičene maščobne kisline4,2 g
Ogljikovi hidrati51 g
  od tega Sladkor5,3 g
Beljakovine9 g
Vlaknine2,1 g
Sol0,9 g

Videji o izdelku:

  • Burger buns: video

Vprašanja in odgovori na temo Burger žemljice s črnim sezamom iz testa Brioche

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka